Remontti

Kaikki remontit keittiöstä kylpyhuoneeseen

Ota yhteyttä ›

Loimaa, Pöytyä, Koski, Aura

Remontit laidasta laitaan

Ei ole remonttia, jota me Raleka Oy:ssä emme hoitaisi. Teemme remontit avaimet käteen -periaatteella aina purkutöistä alkaen Loimaan, Pöytyän ja Mellilän sekä lähikuntien alueella.

Toteutamme remontit yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille asiakkaamme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat tarvittaessa myös suunnittelun, ja tarjoamme aina ammattilaisen näkökulman kohteen toteuttamiseen. Kiinnitämme erityistä huomiota toiminnallisuuteen – mieluista ulkonäköä unohtamatta.

 

Kokonaisvaltaista palvelua laatu edellä

Meiltä saat aina ammattitaidolla tehdyt kaakeloinnit, tapetoinnit, maalaukset, lisälämmön eristykset sekä pinnoitteet lattiaan, seiniin ja kattoon. Tarjouksen laadimme tarvikkeineen ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti remonttiprojektista – asiakkaamme ei tarvitse välttämättä kuin maksaa lasku.  

Pyrimme aina käyttämään kotimaisia ratkaisuja laadullisuus- ja työllistyvyyssyistä. Kiertotalous on myös lähellä sydäntämme: pyrimme laittamaan vanhan, käyttökelpoisen materiaalin uusiokäyttöön mm. lahjoittamalla. Muut jätteet lajitellaan ja toimitetaan uusiokäyttöön asianmukaisesti.

Ota yhteyttä ›

Vahinkosaneeraus – vaativakin kohde kerralla ja kunnolla!

Sattuiko vesivahinko tai paljastuiko rakenteista jokin harmillinen yllätys? Vahinkosaneeraus on erikoisalaamme, joten voit luottaa osaamiseemme laajojenkin vaurioiden korjaamisessa. Hoidamme saneeraukset avaimet käteen -periaatteella, aina purku- ja kuivaustöistä alkaen.

Vahinkosaneerauksissa voi ongelmana olla se, että säästösyistä tai tietämättömyyden vuoksi päädytään korjaamaan liian vähän, eikä pölynhallinta ole kunnossa. Tämä kuitenkin valitettavan usein kostautuu jatkossa, ja kohta vastasaneeratut rakenteet joudutaankin avaamaan mahdollisten mikrobiongelmien vuoksi. 

Kysy lisää ›

Mikrobintorjunta ja pölynhallinta avainasemassa

Me emme vaillinaisia korjauksia tee, vaan puramme aina hieman “kuivalle puolelle” – vain siten varmistutaan kestävästä lopputuloksesta. Purkutöissä on myös huolehdittava mahdollisten mikrobien torjunnasta, ettei aiheuteta sisäilmaongelmia tai saastumista puhtaisiin tiloihin. Suoritamme pölynhallinnan kohteissa osastoimalla alueen ja alipaineistamalla tilan koneellisesti HEPA H13/H14 -suodatuksella. Poistoilmaletkun käyttäminen alipaineen muodostamiseksi estää samalla pölyä kulkeutumista puhtaisiin tiloihin.

Purkutyössä pyritään aina purkamaan kaikki vaurioitunut pois, mutta joskus on rakenteita, joita ei voida purkaa tai se ei ole taloudellisesti järkevää. Tällöin tarkastellaan kapselointiratkaisujamme haitta-aineiden torjunnassa: mm. radonin, kosteuden, erinäisten mikrobiperäisten sekä PAH- tai VOC-yhdisteiden pääsyssä sisäilmaan. Kapseloinnin tarkoitus on estää tehokkaasti sisäilmaongelmien syntymistä. Ilmavuodot tiivistetään siten, että haitta-aineiden aiheuttamien epäpuhtauksien kulkeutuminen sisäilmaan estyy rajallisilla alueilla.

Kotona tai vaikkapa liiketilassa sattunut vahinkotilanne on aina ikävä, mutta sen sattuessa hyvä remonttikumppani on kullanarvoinen. Käänny puoleemme, niin otamme kopin kohteesi remontoinnista huolellisista purkutöistä pintojen uusimiseen saakka.

Kysy lisää ›

Huoneistoremontista toimitilasaneeraukseen

Sauna- ja kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme muutkin huoneistoremontit taidolla. Uusi keittiö toiveidesi mukaan, lattian vaihto tai koko huoneiston saneeraus hoituu meiltä yhtä lailla. Saat meiltä tarvittaessa avaimet käteen -ratkaisut suunnitteluineen ja kalusteineen kaikissa huoneistoremonteissa.  

Teemme myös toimitilasaneeraukset ammattitaidolla ja aikataulua noudattaen, olipa kyseessä sitten suuritöisempi käyttötarkoituksen muutosremontti tai pintaremontti yrityksen brändin mukaan. 

Ota yhteyttä ›

 

Tehtyjä projekteja mm.

 • Loimaan Poliisi (Pesuhuoneremontti) 2023
 • Motonet Loimaa (Laajennus) 2022
 • Tokmanni Loimaa (Puutarha-aitaus) 2022
 • Ilmatieteenlaitoksen tutkatorni Kankaanpää (Kokoonpanotyöt) 2022
 • Etra Loimaa (Sisääntulokatos) 2022
 • Jysk Loimaa (Brändimuutos mm. maalauksin) 2022
 • Loimaan Kaupunki Toimintakeskus ja Hoitokoti Mirjakoti 2021-2022
 • Dagsmark Petfood Mellilä (Tuotantotilan muutostyöt) 2020
 • Hankkija Forssa ja Eura (Kattopalkkien vahvistaminen) 2020 
 • Hankkija Loimaa (Kokomyymälä ja puutarhakatos) 2019
 • TYKS Loimaan sairaala (useita isoja ja pieniä saneeraustöitä) alk. 2018
 • Hotelli Aliisa Loimaa (Katos, terassi, salaojat ja useita sisäremontteja) 2017-2022

 

Kosteus- ja hajuhaitta-asioissa sinua auttaa KLK-Control Oy

 

             

 

Sertifikaatti No. VTT-C-1844-23-07 ja VTT-C-8130-24-12

 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita