Kattoremontti

Raleka Oy laittaa katot kuntoon!

Ota yhteyttä ›

Loimaa, Pöytyä, Koski, Aura

Kattoremontti tiilikatosta peltikattoon

Kaipaako kattosi korjausta? Me Raleka Oy:ssä hoidamme kaikenlaiset kattoremontit sekä uudis- että saneerauskohteissa. Toimimme Loimaalla ja lähialueilla aina Mellilästä Pöytyälle ja Ypäjältä Alastaroon.

Olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto tai huopakatto, me teemme siitä kerralla hyvän. Meiltä saat myös erilaiset valokatteet terasseihin! Kuten muutkin rakennus- ja remonttityömme, teemme myös kattoremontit hyvää rakennustapaa noudattaen ja nykysäädösten mukaisesti.

Ota yhteyttä ›

Otamme huomioon eri aikakausien rakennustekniikat

Meillä on kokemusta eri ikäkausina rakennettujen kattojen remontoinnista. Vanhojen rakenteiden huomioon ottaminen on remontin toteuttamisen kannalta yksi tärkeimmistä asioista – varsinkin ilmanvaihtoon liittyvät rakenteelliset seikat vaikuttavat koko remontin onnistumiseen. Olemassa olevat rakenteet on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Näin lopputulokseksi saadaan tulevat vuosikymmenet kestävä katto!

Ota yhteyttä ›

Aina aluskate!

Suosittelemme aina, että kattoremontin yhteydessä asennetaan aluskate. Se on erityisen tärkeää, kun on kyse pelti- tai tiilikatoista. Peltikatoissa se on ehdoton, koska pelti hikoilee paljon. Pellin alapinnalle muodostuu kondenssivettä, joka tippuu suoraan eristeisiin, jos aluskatetta ei ole. Aluskate pelastaa myös silloin, jos peltikattoon tulee reikä. Reiästä ei ole heti harmia, sillä aluskate ohjaa veden pois eristeistä. Tiilikatto puolestaan ei ole aivan tiivis, jolloin sadevettä voi tulla saumoista katon sisään.

Kysy lisää ›

 

Kosteus- ja hajuhaitta-asioissa sinua auttaa KLK-Control Oy

 

             

 

Sertifikaatti No. VTT-C-1844-23-07 ja VTT-C-8130-24-12

 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita