Kattoremontti

Raleka Oy laittaa katot kuntoon | Loimaa, Pöytyä, Forssa, Aura

Kaipaako kattosi korjausta? Me Raleka Oy:ssä hoidamme kaikenlaiset kattoremontit sekä uudis- että saneerauskohteissa Loimaalla ja lähialueilla Mellilästä Pöytyälle ja Ypäjältä Alastaroon. Olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto tai huopakatto, me teemme siitä kerralla hyvän. Meiltä saat myös erilaiset valokatteet terasseihin! Kuten muutkin rakennus- ja remonttityömme, teemme myös kattoremontit hyvää rakennustapaa noudattaen ja nykysäädösten mukaisesti.

Meillä on kokemusta eri ikäkausina rakennettujen kattojen remontoinnista. Vanhojen rakenteiden huomioonottaminen on remontin toteuttamisen kannalta yksi tärkeimmistä asioista – varsinkin ilmanvaihtoon liittyvät rakenteelliset seikat vaikuttavat koko remontin onnistumiseen. Olemassa olevat rakenteet on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Näin lopputulokseksi saadaan tulevat vuosikymmenet kestävä katto!

Aina aluskate

Suosittelemme aina, että kattoremontin yhteydessä asennetaan aluskate. Se on erityisen tärkeää, kun on kyse pelti- tai tiilikatoista. Peltikatoissa se on ehdoton, koska pelti hikoilee paljon. Pellin alapinnalle muodostuu kondenssivettä, joka tippuu suoraan eristeisiin, jos aluskatetta ei ole. Aluskate pelastaa myös silloin, jos peltikattoon tulee reikä. Reiästä ei ole heti harmia, sillä aluskate ohjaa veden pois eristeistä. Tiilikatto puolestaan ei ole aivan tiivis, jolloin sadevettä voi tulla saumoista katon sisään.

Kattoremontti suunnitelmissa? Ota yhteyttä Raleka Oy:n ammattilaisiin!